Loading...

Coslat Güncelleme


Konu:Otomatik Güncelleme
Sürümler:V3.x
Son değişiklik:

Coslat Güncelleme Yapılandırması
Coslat güvenlik duvarı uygulaması güncellemeler ile hatalardan arındırılmakta ve yeni özelliklere sahip olmaktadır. Varsayılan olarak güncelleme devre dışı gelmektedir.

" Sistem > Güncelleme " menüsünden güncelleme ayarlarına ulaşılır.


1.) Elle Güncelleme : Güncelleme paketlerinin sisteme elle yüklenmesini ve çalıştırılmasını sağlar.Coslat destek ekibinden temin edilmiş herhangi bir güncelleme paketi bu bölüm üzerinden yüklenebilir.


2.) Otomatik Güncelleme:Güncelleme paketlerinin belirtilen adresten indirilip sistem üzerinde otomatik çalışmasının sağlandığı bölümdür.
Otomatik güncelleştirmenin aktif olması için öncelikle "Güncelleme Ayarları " menüsünden güncelleme sunucusu, URL ve imzalanmamış imaj ayarlarının seçeneklerinin aktif edilmesi gerekmektedir.

3. ) Otomatik Güncelle: Güncelleme yapılandırma ayarları sonrasında güncelleme kontrolü yapılabilir. Belirtilen URL de güncelleme tespit edilir ise yükseltme gerçekleştirilebilir.


Önemli: Otomatik yükseltme tamamlandığında sistem otomatik olarak yeniden başlatılacaktır.


Sistem güncelleme 9035793485628604632

Post a Comment

  1. 1688upx com เข้า สู่ ระบบ วิธีการเข้าถึงและตะลุยโลกของโอกาสออนไลน์ที่ไม่เหมือนใคร คู่มือครอบคลุมนี้จะนำคุณผ่านกระบวนการขั้นตอนอย่างละเอียด PGSLOT เพื่อให้คุณมีความเชี่ยวชาญ

    ReplyDelete

emo-but-icon

Home item

Popular Posts

Random Posts

Click to read Read more View all said: Related posts Default Comments